Tävling hos Teamjumpers.

Var med & tävla om en animo ridbyxa hos Teamjumpers du med. Klicka HÄR för att komma till inlägget!

Sveriges Nationaldag.

Ursäkta att jag inte bloggat men jag har inte haft tid till det, men nu är jag här i allafall! Idag är det ju Sveriges nationaldag vilket betyder att vi ska fira den hemma hos min moster och mina kusiner borta i Sigtuna. Jag känner att min blogg börjar bli ganska tråkig så jag ska ta och fixa en header någon dag när jag har tid och ork :) Kommer hem på eftermiddagen, runt sex-tiden så då får jag se om jag orkar blogga då. Ha bra nationaldag och så hörs vi ikväll!


4 dagar kvar!

Nu är det 4 dagar kvar tills Brutus kommer, sååå spännande!! :'D


Bild i repris. Lovar att visa andra bilder på honom när jag fotat några!

Tävla hos Nadja Lundberg.

Var med & tävla hos Nadja om ett valfritt Lami-cell Mirage schabrak. Tryck HÄR för att komma till inlägget!

Ofodrat regntäcke.

Idag så köpte jag det här ofodrade regntäcke av en tjej för ett kanonbra pris, endast 320 kr inkl frakt! Det är i stl. 145 och är bara använt 1 gång eftersom den var för kort för hennes häst som kräver stl. 155. Brutus har storlek 140 men jag tror faktiskt 145 kommer passa han perfekt, så jag är nöjd med mitt köp! :)

Flower power.

Emma Abrahamsson ©.

Tävling hos ponnysanning.

Tävlingen hittar du HÄR!

Dressyrsadlar.

Det här är några dressyrsadlar som jag gillar. Emma har en Kentaur dressyrsadel, men jag vet tyvärr inte vad modellen heter. Men hur som helst så är den mycket bekväm! :) Här kommer också en fråga när jag ändå är inne på ämnet, sadlar. Vilken sadel eller vilka sadlar äger du och vad tycker du är så bra med den?

Prestige D1D K Zero och D1D Zero.

Kieffer Lusitano och Freestyle.
Kieffer Athen och Lech Profi.
Kentaur Medea II och Penelopa.


RSS 2.0